Cégalapítás online bejegyzéssel irodánkban

Cégalapítás online ügyintézéssel az ország egész területén

 bruttó 85 000,-Ft  összköltséggel
személyigazolvánnyal, lakcímkártyával és adókártyával
irodánkban vagy akár az Ön otthonából is, távügyintézéssel,
online cégalapítás távellenjegyzéssel

Cégalapítás: Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft) valamint Betéti Társaság (Bt) alapítása törzstőke befizetése nélkül a személyigazolvány valamint lakcímkártya és adókártya felmutatása mellett. 

  • Az általunk biztosított elektronikus /online cégalapítás esetén a cég működőképes, és az illeték-igazolás visszaérkezésétől számított 1 órán belül bejegyzésre kerülhet.
  • A cégalapítás teljes összköltsége Kft-k, Bt-k esetében: bruttó 85 000.- Ft
  • A cégmódosítás teljes összköltsége Kft-k, Bt-k esetében: bruttó 85 000.- Ft + illeték és közzétételi díj (összesen 18 000.- Ft)
  • A minimális törzstőke 3 000 000.- Ft, meglétéről a cég ügyvezetője nyilatkozik, vagy elkülönített törzstőke számlára kerül befizetésre.
  • végelszámolási eljárásban képviselet ellátása
  • társasági szerződések módosítása
  • üzletrész átruházás
  • cég eladás

Cégalapítás – KFT alapítása

Cégalapítás : Kft és Bt  esetében  a szükséges adatokat az alábbi úrlap segítségével küldheti el:

TOVÁBB

Ha további kérdése merül fel, kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Aláírásra  a igényeinek megfelelően a budapesti vagy monori irodában kerül sor mely kb 30 percet vesz igénybe, ezt követően minden más cégalapításhoz kapcsolódó ügyintézés elektronikus úton bonyolódik.

Cégnév megválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a hatóságok vizsgálják, hogy a választott név nem hasonlít-e egy már meglévő vállalat nevére. Azt a cégnevet amely valamilyen nem szabályos tevékenységre vagy valamely államhoz való tartozásra utal, esetleg bármi módon sérti a cégkizárólagosságot, a bejegyző iroda elutasítja. Azt a nevet, amely engedélyköteles tevékenységre utal, célszerű mellőzni, mivel ez megnehezíti és meghosszabbítja a cégalapítást.

online cégalapítás és egyéb jogi ügyintézés online

Cégalapítás online otthonról, ügyvéd jelenléte nélkül

A vírushelyzetre tekintettel most aláírhat távollétében is, akár
saját otthonából is.

Az eddigi online ügyintézés csak a bejegyzés módját gyorsította fel. Most azonban a vonatkozó előírásoknak megfelelően lehetőség nyílt a teljes online cégalapításra, azaz a cégalapítás online ügyintézésére a kezdetektől, azaz a kapcsolat felvételétől. Az előírás más jogügyletek online intézését is lehetővé teszi, a részletekről ITT tájékozódhat.