Vigyázunk egymásra, óvjuk ügyfeleinket!

EGYSZERŰ, GYORS, KÉNYELMES

 Cégalapítás felár nélkül,  bruttó 75 000,-Ft  összköltséggel

Cégmódosítás felár nélkül,  bruttó 75 000,-Ft  + illeték és közzétételi díj (összesen 18 000,- Ft) 

Vállalkozásához szükséges
cégalapítást, cégmódosítását, cégadás-vételét (üzletrész értékesítés) most már
BÁRHONNAN VÉGREHAJTHATJA.
Nem akadály a távolság! Cégalapítás online, akár otthonról.
Legyen Ön otthon, irodájában, vidéken vagy akár egy másik kontinensen a tengerparton –
csak ki kell töltenie az ŰRLAP-ot, a többit mi intézzük!

Irodánk az országban úttörőként alkalmazta a modern technika adta lehetőségeket, így – az eddigi gyakorlattal szemben – Önnek már az aláírásra SEM kell befáradnia irodánkba, ha nem szeretne. Az ily módon elkészített okiratok mégis a személyes ügyvédi ellenjegyzéssel teljesen azonos joghatásokkal bírnak.

Mire lesz szüksége az online eljáráshoz?

Amennyiben Ön rendelkezik az alábbi eszközök bármelyikével, minden további nélkül akár már most foglalhatja az időpontját online ügyintézéshez ITT!

  • okostelefon (kamerával)
  • tablet, táblagép, ipad (kamerával)
  • laptop vagy asztali számítógép (kamerával, webkamerával felszerelve, kiegészítve)
ŰRLAP kitöltése cégalapításhoz, módosításhoz

Online cégalapítás, cégmódosítás otthonról – az ügyintézés menete

  • Töltse ki az ITT található adatbekérőt, ahol időpontot is foglalhat
  • A megszerkesztett, kész okiratokat kézbesítjük Önnek
  • Az okiratokat az aláírásával ellátva, lezárt borítékba helyezve futárszolgálattal „háztól-házig” megoldással vagy postai úton visszajuttatja irodánk részére
  • Videó hívás keretében azonosítjuk Önt. Ön az okiratokon szereplő aláírást elismeri sajátjának (nyilatkozik, hogy az valóban az Ön aláírása)
  • Önnek nincs más teendője, irodánk intézi a cégbíróság előtti képviseletet.
  • Kézbesítjük Önnek a cégbíróság végzését

Miért válassza az otthonról történő online cégalapítást és cégmódosítást? 

Vigyázunk egymásra, óvjuk ügyfeleinket

cégalapítás online otthonról

cégalapítás online otthonról

A 2020-as évben kialakult vírushelyzetben nyilvánvalónak tűnik a válasz, hogy a személyes találkozás általi fertőzésveszély miatt az ügyeinek intézésére egy okostelefonnal vagy számítógéppel indított videóhívásban célszerűbb felvenni a kapcsolatot az ügyvéddel, mint személyesen megjelenni. Ezért is jó a cégalapítás és egyéb jogügyletek intézése online otthonról. Ugyanakkor teljes értékű megoldást nyújthat ez a lehetőség egy elrendelt házi karantén, kórházi kezelés során is, de akár a külföldi nyaralását vagy vidéki rokon látogatását sem kell lemondani a sürgős céggel kapcsolatos teendői miatt.

Időt és pénzt takaríthat meg

A dr. Hrabéczy Ügyvédi Irodában tudjuk, hogy egy vállalkozásra sosem lehet elég időt fordítani. Az utazással, dugóban araszolással, parkolóhely kereséssel rengeteg időt, és ezzel együtt pénzt vesztünk. Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is, ezért megteszünk mindent a közös siker elérése érdekében!

Amikor a távolság nem akadály

Korábban gyakran találkozhattunk azzal a problémával, hogy az ügylet lebonyolítását jelentősen megnehezítette, megdrágította vagy akár könnyen el is lehetetlenítette egy vidéken vagy külföldön tartózkodó érintett (például üzlettárs) aláírásának beszerzése. Online távellenjegyzéssel ez többé már nem jelenthet akadályt!

Jogi garancia

A Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlése meghatározta a személyes megjelenés nélküli azonosítás pontos menetét és módját, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke pedig auditálta azon hírközlő eszközöket, amelyek használatával az online távellenjegyzés biztonságosan és hitelesen elvégezhető, ezáltal a személyes találkozás során ellenjegyzett okiratokkal azonos joghatással bír. Az ügyvéd által ellenjegyzett okiratok garantálják, hogy azok teljes mértékben megfelelnek a jogszabályi előírásoknak, bizonyítja, hogy az azokban foglaltak teljes mértékben a felek akaratának megfelelnek, az ügyvéd általi ellenjegyzés igazolja, hogy az Ügyvéd Úr az eljáró felek azonosítását elvégezte, valamint, hogy az okiratokon szereplő aláírás valóban a felektől származnak, azokat az ügyvéd előtt írták alá vagy sajátjukként ismerték el.

cégalapítás online otthonról

Cégalapítás online otthonról

cégalapítás, cégmódosítás online otthonról
ŰRLAP kitöltése cégalapításhoz, módosításhoz